Constituïdes les noves Juntes Generals d’AMSA i PUMSA

El regidor socialista Juan Carlos Jerez i Manuel Mas tornaran a presidir les Juntes Generals de PUMSA i d’Aigües de Mataró respectivament. Així es va aprovar aquest dijous coincidint amb el Ple Extraordinari convocat per l’Ajuntament. La vicepresidència de PUMSA recau en la regidora d’En Comú Podem Mataró Sarai Martínez mentre que com a representants els grups municipals hi haurà Francesc Teixidó, líder d’ERC-MES, Alfons Canela, líder de Junts per Mataró, i Roger Espí, membre de Ciutadans.

Pel que fa a Aigües de Mataró, la vicepresidència serà per la regidora de Junts per Mataró Isabel Martínez, mentre que Joaquim Camprubí (ERC-MES), M.Àngels Navas (ECPM) i Carlos Aguilar (Ciutadans) seran els representants dels grups municipals.

Durant el Ple Extraordinari d’ahir, també es van constituir els Consells d’Administració de l’empresa pública Mataró Audiovisual i del Parc TecnoCampus. El regidor socialista Juan Carlos Jerez repetirà també a la presidència del Consell d’Administració de Mataró Audiovisual. La vicepresidència recaurà en la regidora d’ERC-MES Anna Salicrú i les vocalies seran per Esteve Terrades (PSC), Oscar Monroy (ECPM), Alfons Canela (Junts per Mataró) i José Antonio Molero (Ciutadans).

Per la seva banda, el líder d’En Comú Podem Mataró Sergi Morales arriba a la presidència del Parc TecnoCampus. La socialista Alicia Romero es posiciona com a vicepresidenta, mentre que les vocalies seran per Francesc Teixidó (ERC-MES), Alejandra Lara (ECPM), Dolors Guillén (Junts per Mataró) i Cristina Sancho (Ciutadans).

El Ple també va ratificar a Antoni Estopà amb el càrrec d’Acció Comunitària i a Esteve Tarrades amb el d’Alcaldia com a personal de confiança del govern municipal.

Informa: S.Ruiz