Concentracions en diversos punts de Mataró per commemorar l'1 d'octubre

La plataforma “Mataró per la democràcia” convoca una mobilització aquest diumenge per commemorar i reivindicar l’1 d’octubre a Mataró. Una concentració que tindrà lloc a les 18h i en què la plataforma demana als mataronins que vagin al col·legi electoral en què van votar en el referèndum de l’1 d’octubre de l’any passat. A les 18h es farà la lectura d’un manifest i una entrega de plaques commemoratives en cada un dels dotze punts que van servir com a col·legi electoral. Després, es farà una marxa cap a plaça Santa Anna on hi haurà l’acte central de la jornada a les 19:15.

L’endemà, sota el lema “Recuperem l’1 d’octubre” la plataforma “Mataró per la democràcia” també convoca a la gent a fer una aturada a les 12 del migdia per sortir al carrer davant dels llocs de treball. Una concentració, segons diuen, per “exigir els drets democràtics i denunciar la repressió”. A més, a les 18:30 hi ha convocada una manifestació a Barcelona per “reivindicar el compliment del mandat de l’1 d’octubre”. Una mobilització que sortirà de Plaça Catalunya i finalitzarà al Parlament.

A través de les xarxes socials, la plataforma “Mataró per la democràcia” també demana que se’ls faci arribar fotografies, vídeos o textos de l’1 d’octubre per fer-ne una exposició.

Tags: