×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Ciutadans tanca la campanya insistint en la separació dels partits independentistes i anticonstitucionals

Ciutadans celebrava ahir a la tarda l'últim acte de campanya al Tecnocmapus amb la companyia de Nacho Martín, diputat de Ciutadans al parlament de Catalunya. Martín va recordar la importància dels partits polítics en l'àmbit local i el treball dels afiliats i militants dels partits. Va fer incís en la qüestió identitària dels partits que anomena separatistes i anticonstitucionals, que s'obliden de les polítiques substantives com l'excel•lència educativa, el foment de la natalitat, la protecció de les dones o les polítiques socials. Ha remarcat que no hi pot haver dubtes entre votar al partit socialista, com si fos un partit constitucionalista o Ciutadans.

Per la seva banda, Cristina Sancho ha fet una breu valoració del mandat dels socialistes que acusa d'escollir com a socis de govern formacions independentistes. Sancho diu que el mandat de Bote es resumeix en "4 carrers asfaltats i una Mataró amb les taxes d'atur més elevades i un ajuntament sobre endeutat". L'alcaldable afegeix que aquesta herència socialista només es pot revertir amb un procés renovador basat en 3 eixos principals: l'economia, per fer una ciutat més emprenedora, la seguretat, instal•lant una segona comissaria de Policia Local a Mataró i treballant la integració de barris fent que el Nou Parc Central es converteixi en el centre de Mataró i s'hi concentri el transport públic; els busos i el tren. 

L'acte també va comptar amb la intervenció del número 2, José Antonio Molero, que va parlar sobre cultura. María José González, número 3, sobre polítiques socials i el 4t, Roger Espí, sobre seguretat.

Informa: J.Peñaranda