Ciutadans presenta la seva candidatura per a les eleccions municipals

La reactivació de l'economia, la seguretat i la integració dels barris són els tres grans eixos que conformen el programa electoral de Ciutadans per a les pròximes eleccions municipals. Així ho explicava Cristina Sancho, alcaldable de la formació, durant l'acte de presentació de la candidatura i del programa electoral, que va tenir lloc aquest dissabte a la biblioteca Antoni Comas. Fa uns dies es va donar a conèixer la cap de llista, i aquest cap de setmana es va saber quines persones la seguiran. Com a número 2 hi ha Jose Molero, doctor en filosofia, mentre que la número 3 és Maria José González, actual regidora a l'ajuntament per la formació taronja. El número 4 és Roger Espí, advocat i procurador  i com a número 5 hi ha Andrés Urbano, emprenedor del sector de la restauració.

Sancho va desgranar alguna de les propostes en matèria econòmica com ara potenciar l'emprenedoria, tant des de les escoles com des de l'IMPEM, convertint l'espai en un centre d'ajuda per totes aquelles persones que vulguin emprendre. En aquest sentit també plantegen fomentar les inversions privades per treure més partit als punts forts de la ciutat. Un acte que va comptar amb la presència de Carlos Carrizosa, diputat de Ciutadans al Parlament, qui va afirmar que la seva formació es presenta com a "dic de contenció contra el nacionalisme". Una feina que va afirmar, volen fer des de tots els municipis de Catalunya.

La de Ciutadans és una llista renovada, dels cinc primers candidats només repeteix Maria José Gonzàlez. L’actual cap del grup municipal, Juan Carlos Ferrando n’ha quedat fora, mentre que Victor Manuel Paramés, actualment regidor no adscrit, va a la llista de Vox.

Informa: A.Gual