Ciutadans Mataró es mostra preocupat per la seguretat de la ciutat

La formació demana càmeres de seguretat al carrer, més presència policial i un Ple extraordinari

El grup municipal de Ciutadans Mataró es mostra contundent amb el govern davant l’augment de delictes que asseguren que hi ha hagut a Mataró en les últimes setmanes. La formació liderada per Cristina Sancho es mostra preocupada per l’increment de contenidors i cotxes cremats i la proliferació d’assentaments, diuen, a la zona del Sorrall que, expliquen, genera malestar entre els veïns. La situació, segons la formació, és insostenible i per això exigeixen al govern que prengui decisions.

Les mesures que d’entrada planteja la formació taronja passen per la implementació de càmeres de seguretat en punts estratègics de la ciutat que es considerin focus de delinqüència, augmentar els efectius policials i que aquests es puguin coordinar correctament entre els diferents cossos.

A més, Ciutadans, tal com va fer fa pocs dies la formació de Junts per Mataró, exigeix un Ple Municipal extraordinari en el qual el partit de Sancho reclama que s’informi ja no només a l’oposició sinó també a la ciutadania. Volen que el govern posi sobre la taula les mesures que està portant a terme en matèria de seguretat i que els grups polítics puguin aportar solucions. Recordem que Ciutadans ja havia demanat aquest Ple extraordinari el passat mes de juliol.

Informa: M.Gómez