Ciutadans demana més informació sobre la Policia Local de Mataró

La formació taronja presentarà al ple precs que tenen a veure amb la Policia Local i les excepcions per circular pel centre de Mataró

El grup municipal de Ciutadans porta al Ple d’aquest gener dues preguntes pel govern relacionades amb la Policia Local. Per una banda, la formació taronja porta un prec relacionat amb el tancament de la comissaria de la Policia Local ara fa un mes per falta d’agents del torn de nit. En aquest demanen explicacions sobre què va passar aquell cap de setmana. La cap del grup municipal, Cristina Sancho, també assegura que la Policia Local feia temps que avisa que no tenia efectius, sobretot al torn de nit. En aquest sentit la formació demana per què no es va actuar abans.

L’altre qüestió que porten al ple és la reclamació que es doni a conèixer, com a mínim entre l’oposició, un informe de riscos psicosocials elaborat el 2016 a la plantilla de la Policia Local. Un informe que també reclamen que es torni a realitzar aquest 2021.

A banda d’aquests dos precs en relació a la Policia Local, Ciutadans també porta una qüestió al Ple en relació a les excepcions per entrar amb vehicle al centre de Mataró. Per una banda, pregunten per les excepcions que s’establiran, diuen, per als proveïdors d’aliments fora de l’horari establert. També demanen que s’estableixin excepcions per a les famílies que resideixen fora del centre i porten els fills a l’escola dins del perímetre tancat de circulació restringida perquè puguin portar els infants a classe de manera segura i sense haver de pagar aparcament.