×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Ciutadans creu que no s’hauria de celebrar el ‘Mataró s’enlaira’ per evitar rebrots

Diferències entre els grups polítics de l’Ajuntament sobre la celebració o no del ‘Mataró s’enlaira’. A una setmana i mitja per l’inici d’aquest programa d’activitats culturals alternatiu a Les Santes, el grup municipal de Ciutadans creu que s’hauria de suspendre. La líder a la formació, Cristina Sancho, assegura que amb la situació actual amb diversos brots de Covid-19 a Catalunya i l’augment de casos a Mataró de la setmana passada s’hauria d’optar per la suspensió del ‘Mataró s’enlaira’ i qualsevol acte que aglutini a molta gent. 

Des del govern municipal asseguren la prioritat és la seguretat i la salut de tots els mataronins i mataronines i que si consideren que hi ha algun risc hauran de “prendre una decisió al respecte” del ‘Mataró s’enlaira”. A hores d’ara, però, el regidor de Presidència, Miquel Àngel Vadell, assegura que amb les dades que tenen, sí que és viable celebrar actes com el ‘Mataró s’enlaira’ o altres propostes culturals.  

La portaveu d’En Comú Podem Mataró i membre del govern, Sarai Martínez, assegura que és partidària de fer la proposta alternativa de Les Santes mentre “l’autoritat sanitària no digui el contrari” i que la ciutat es “mereix” que així sigui.

Els caps del grup municipal d’ERC-MES, Francesc Teixidó, i de Junts per Mataró, Alfons Canela, també són partidaris de tirar endavant el ‘Mataró s’enlaira’ si la situació sanitària ho permet. També ofereixen el seu suport al govern per prendre les decisions que convingui i treballar plegats en cas que la situació sanitària a Mataró empitjori les properes setmanes. 

Aquestes reflexions sobre la celebració o no del ‘Mataró s’enlaira’ i d’altres sobre la situació sanitària o els problemes d’inseguretat dels últims mesos es van realitzar al programa ‘A Debat’, que es pot recuperar al servei ‘A la Carta’ de Mataró Audiovisual. 

Informa: S.Ruiz