Ciutadans assegura a Mataró que és 'el moment de fer política'

Ciutadans passa per Mataró per fer campanya i presentar el programa electoral del partit taronja. En un acte celebrat a l’hotel UHR davant militants i simpatitzants, el portaveu de la formació al Congrés dels Diputats va situar el seu partit al capdavant de la revolució política. Girauta erigeix Ciutadans com la formació capaç de liderar un moviment de canvi polític que restableixi la realitat a Catalunya. 

Acompanyat pel candidat comarcal David Mejía que va prendre la paraula per agrair els assistents l’esforç i la valentia. Mejía va assegurar que ara és “podrà votar de debò”. Durant el seu discurs va assegurar que és “el moment de la política amb majúscules”. Mejía no va estalviar crítiques ni a Podemos ni a PSC. Va acusar el partit liderat per Pablo Iglesias de fer el joc als independentistes i als socialistes d’haver “canviat els cromos” quan li ha interessat. Per fer-ho va recordar els governs tripartits de la Generalitat en els que el PSC va governar al costat d’ERC. 

Com també va fer el Partit Socialista, el candidat comarcal va clamar contra les retallades en sanitat que perjudiquen hospitals com el de Mataró.