CiU recorda al PSC que com oposició també va votar contra el Pressupost

Quim Fernàndez, cap del grup municipal de CiU

Convergència i Unió considera incoherent que el govern socialista els acusi d'irresponsables, quan el PSC a l'oposició, el mandat passat, tampoc va donar suport als pressupostos de l'executiu de Joan Mora. El cap del grup municipal de CiU, Quim Fernàndez, assegura que cal actuar per convicció i no en funció del què la resta puguin esperar del propi posicionament. Finalment, Fernández assegura que és el govern qui ha de ser responsable i arribar a acords amb la resta de grups.

El cap del grup municipal de CiU, Quim Fernández, no descarta que la seva formació pugui acabar donant suport o deixant prosperar els números pel 2019 però condiciona aquest recolzament a que el govern doni a conèixer a què es dedica cada partida del pressupost. Convergència considera que de moment el govern ha presentat molts números però que no detalla a què es destinaran concretament aquests diners.

CiU assegura que és mentida que la seva formació avancés en cap moment quin seria el seu vot abans del mateix posicionament.

 

Informa: C.Sánchez