×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

CiU i PSC pacten un seguiment del Pla de Mandat

pacte

Socis de govern fins fa pocs mesos, els dos grups pacten ara un seguiment del Pla de Mandat que està vinculat amb l'abstenció convergent per facilitar l'aprovació dels pressupostos de 2018.

El grup municipal de Convergència i Unió vol que es compleixin les al·legacions del partit, la majoria lligades a projectes del Pla de Mandat que Convergents i socialistes van traçar quan van formar el govern. 

L'acord de seguiment tindrà una reunió mensual entre l'alcalde, el socialista David Bote, i el portaveu convergent Joaquim Fernàndez. Entre els temes recollits a l'acord destaca el Pla Estratègic d'impuls del Centre històric, els projectes del Cafè Nou o la Presó o la integració de la Biblioteca de la Fundació Iluro a la xarxa municipal i de la Diputació de biblioteques.

El grup municipal es va abstenir en la votació del pressupost de 2018 amb l'intenció de fer realitat els projectes que van començar a treballar des del govern. Recorden que, l'actitud del PSC pels fets de l'1 d'octubre i els polítics empresonats, va fer impossible la continuitat del pacte.

 

Informa: O. Debat