CiU acusa el govern de gestió irregular per la urbanització de la Ronda Bellavista

Convergència i Unió acusa al govern socialista de gestionar de manera irregular la urbanització que ha de permetre construir el dipòsit d’aigua de la Ronda Bellavista amb finalitats electorals. Segons el principal grup de l’oposició han avançat alguns dels tràmits al que permet el procediment habitual per poder inaugurar aquesta infraestructura abans de les properes eleccions municipals. Tal com ha detallat el cap del grup municipal de Convergència i Unió, Quim Fernández, aquest procediment és especialment preocupant perquè recorda ‘al model de gestió irregular i temerari que va fer tant de mal a PUMSA’, amb casos com el del Rengle o el del Sorrall.

El cap del grup municipal de CiU, Quim Fernández, explica que el PSC ha licitat, a través d’Aigües de Mataró, la urbanització de la ronda Bellavista tres mesos abans que el projecte es tractés en un òrgan municipal i sense que estigui aprovat. D’aquesta manera s’ha obert el període de presentació d’ofertes d’empreses per a portar a terme l’obra, abans que s’hagi aprovat definitivament el projecte. A més, CiU assegura que compten amb un informe sol·licitat al secretari municipal en el que afirma que a l’hora de realitzar una obra pública, primer cal aprovar definitivament el projecte d’obres i després fer-ne la licitació.

CiU afirma que en aquest mateix informe el secretari municipal conclou que cal anul•lar la licitació feta per AMSA i no torna a començar-la fins que no estigui aprovat definitivament el projecte tècnic.