CCOO organitza el primer debat electoral sobre les municipals

Can Palauet ha acollit el primer debat electoral de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Un debat públic, organitzat per Comissions Obreres, en què han participat vuit formacions polítiques. El PSC, ERC, Volem Mataró, Junts per Catalunya, el Partit Popular, la CUP, Ciutadans i En Comú Podem han mostrat els seus punts de vista sobre qüestions d’actualitat. Les pensions, la sanitat, la seguretat o l’atur han estat alguns dels temes tractats i puntualitzats per les formacions. Un debat necessari, segons Comissions Obreres, que ha volgut millorar polítiques i drets socials i laborals, així com preocupar-se pel benestar de la ciutadania.

La primera organització sindical de Catalunya i la comarca assegura que aquests debats públics fomenten el desenvolupament d’una societat democràtica, la igualtat de condicions i el progrés general. La reflexió i l’acció són les armes bàsiques, segons explica Plata, per lluitar contra la precarietat i eradicar desigualtats.

Aquest és el primer debat de cara a els eleccions municipals del proper 26 de maig, tot i que la reflexió pot valer també per als comicis del proper 28 d’abril, dia d’Eleccions Generals.

 

Informa: M.Rodríguez /L. Barroso / J.Masriera