Catalunya en Comu Podem explica a Mataró els eixos de campanya

Catalunya en Comu Podem ha presentat la campaña a Mataró que comptarà amb el candidat Xavier Domènech a la ciutat el proper 6 de desembre. Busquen un front comú del catalanisme per a redefinir l'estaus de Catalunya amb l'estat. 

Miquel Canal, número 51 de la llista de Catalunya en Comú Podem, reclama que les eleccions del 21D no sigui una confrontació de dos blocs, independentistes i no independentistes. Canal creu que, per posar fi a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i poder recuperar l’autogovern a Catalunya, és necessari un pacte entre tot el catalanisme polític que va impulsar l’Estatut. Un front comú del catalanisme que defugi de la unilateralitat i pugui guanyar una negociació amb l’Estat espanyol per redefinir l’estatus Catalunya. Una unitat del catalanisme i, sobretot, de les esquerres que per Canal també ha de servir per poder tirar endavant polítiques socials que a dia d’avui queden “bloquejades pel veto de l’Estat espanyol”. Unes mesures que han de servir per impulsar una transformació democràtica, social i econòmica. Per fer-ho, però, és conscient que és necessari poder governar. 

El proper 6 de desembre, el cap de llista per Barcelona de Catalunya en Comú Podem, Xavier Domènech, realitzarà a Mataró un dels actes de la campanya electoral.

Informa: S.Ruiz