Catalunya en Comú Podem es presenta a Mataró com una opció de desbloqueig i allunyada 'dels blocs'

Catalunya en Comú podem omple el Casal de la Nova aliança en el primer acte electoral de campanya a Mataró. Una cita que ha portat a la capital del Maresme a Xavier Domènech, Elisenda Alamany, Jéssica Albiach i Joan Josep Nuet. A nivell mataroní, el president local d'ICV, Miquel Canal ha fet una intervenció. I els regidor ecosocialista, Esteve Martínez, i la Anna Caballero ocupaven la primera fila de seients. Xavier Domènech ha plantejat En comú Podem com l'opció idònia per aconseguir un desbloqueig real i allunyada dels blocs. Segons ha detallat, cal iniciar una nova etapa i també ha afirmat que votar Miquel Iceta és sinònim de votar Inés Arrimadas. 

Per la seva banda, Joan Josep Nuet, ha assegurat que tots aquells que acusen Catalunya en Comú Podem "d'equidistants" es trobaran amb què el proper dia 21 de desembre seran la sorpresa electoral de la jornada. 

Xavier Domènech també ha lamentat les circumstàncies excepcionals en les que es produeix aquesta campanya, tenint en compte que encara hi ha càrrecs polítics empresonats i també segueixen a presó els presidents d'Òmnium i ANC. Un acte en el que s'ha aprofitat per presentar el cartell de l'acte central de campanya del Maresme a Mataró. 

Informa: C.Sánchez / J. Masriera