Carrizosa (C's) crida a la mobilització per fer fora de la Moncloa Sánchez

Carrizosa

Carlos Carrizosa crida, des de Mataró, a la mobilització el proper diumenge 28 d’abril. Una crida a les urnes que vol comparar amb les eleccions del 21 de desembre de 2017, quan la formació taronja es va convertir a la capital del Maresme, en la força més votada.

El portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya va argumentar durant la seva compareixença amb els mitjans que “Mataró és un lloc important per la formació com ho és Catalunya, per aconseguir els vots que “permetin fer fora de la Moncloa a Pedro Sánchez i conformar un govern a l’estat liderat per Albert Rivera i Inés Arrimadas”.

Carrizosa va ser acompanyat pel número 7 a les llistes al Congrés de Ciutadans per Barcelona, el mataroní Carlos Aguilar, i també per la candidata a les properes municipals del partit taronja Cristina Sancho, dos novetats segons Carrizosa, per donar qualitat a les llistes del partit.

El membre de l’executiva de C’s va fer aquestes declaracions dissabte durant la passejada que va fer pel barri de Cerdanyola i a la carpa que el partit d’Albert Rivera tenia instal·lada a la plaça d’Illa Cristina.

Informa: O.Debat/ S.Ruiz/  J.Masriera