Carles Puigdemont demana a la ciutadania el suport a Alfons Canela per l'alcaldia de Mataró

Amb perspectiva de futur i amb un nou model polític de proximitat és com Junts per Mataró enfoca aquesta candidatura per les eleccions municipals.

Un programa que com bé han presentat fins ara, es centra en posar la ciutat al dia, en petits aspectes com el civisme, la seguretat als carrers o mantenir el petit i mitjà comerç, per tal d'incentivar els equipaments de Mataró i fer de la ciutat un punt indispensable per la comarca.

Postura que Alfons Canela, candidat a l'alcaldia ha deixat clara en reiterades ocasions i que segons ell "cal posar solucions reals, ja que els socialistes no ho han fet fins ara".

Durant l'acte, celebrat a la plaça Can Xammar, els assistents han pogut escoltar una connexió directa amb l’ex president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha volgut apropar als allà presents la seva postura davant les dues candidatures del pròxim 26 de maig.

"Un període a contracorrent, ple de prioritats” on l’ex president assegura que “una candidatura va de la mà de l'altre", ja que les dues serviran per "seguir fent feina, però amb unes millors condicions que fins ara".

Puigdemont ha assegurat que "no van marxar de l'exili per quedar-se quiets", sinó per fer un país on es garanteixi la llibertat d'expressió i el futur dels més petits".
Un país que només es pot construir, diu "des d'una Europa democràtica" que ofereix unes garanties que Espanya no ha demostrat fins ara.

 

Informa: G.Jimeno / O.Batlle