C’s crític amb les negociacions entre partits independentistes per formar govern

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha visitat els militants de Ciutadans a #Mataró aquest diumenge

C’s crític amb les negociacions entre partits independentistes per formar govern

Ciutadans qualifica de “contraproduents” per a Catalunya les qüestions que negocien entre ERC, Junts i la CUP de cara el futur govern de la Generalitat.  Així ho ha assegurat el portaveu de la formació taronja al Parlament, Nacho Martín Blanco, en una visita que ha fet a Mataró aquest cap de setmana. Segons Martín Blanco, les negociacions no haurien de centrar-se en temes com el Consell per la República o un referèndum ja que només afecten una part de la ciutadania de Catalunya. El portaveu de Ciutadans creu que els pactes per formar govern s’haurien de centrar en sortides de la crisi econòmica generada per la pandèmia a través de la reactivació de l’economia catalana o la creació de llocs de feina.

A més de la visita a Mataró, Nacho Martín Blanco també es va trobar diumenge amb els militants de Ciutadans de Malgrat de Mar. Considera que aquestes trobades amb la militància són molt importants en el moment actual a causa de la polarització política que s’està vivint a Catalunya o Madrid.

 

Informa: S.Ruiz