×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Bote, preocupat per la situació que pugui sorgir arran de la Plantada de Creus

Bote

L’alcalde David Bote ha avisat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de l’anunci a través de les xarxes socials de la celebració de la  “Plantada de Creus” a la platja de Mataró, per la qual, assegura, no consta autorització. Així li ha anunciat Bote al delegat del govern espanyol a Catalunya en una carta, en resposta a la missiva que Enric Millo ha enviat als alcaldes reclamant neutralitat política als espais públics. L’alcalde mataroní ha expressat també la seva preocupació ‘pels efectes de la confluència d’aquesta convocatòria  amb una competició esportiva, com és la Triatló Ciutat de Mataró’, que té lloc el mateix dia,  hora i escenari.

A la mateixa carta, l’alcalde David Bote informa a Millo que preventivament ha convocat una reunió extraordinària de la Junta Local de Seguretat aquest divendres dia 25, a les 10 del matí perquè els cossos policials competents organitzin ‘el dispositiu més adient per a aquest dia’.

Bote assegura que aquest cap de setmana es poden donar situacions de conflictivitat, tenint en compte que hi ha ‘notícies de convocatòries de signe contrari a la “Plantada de Creus”’. En aquest sentit, afirma que com ha alcalde ‘s’ha proposat el ferm compromís de vetllar per la convivència i evitar aquestes previsibles situacions de conflictivitat.