Bote i Romero, mataronins a la nova comissió executiva del PSC

L’alcalde David Bote i la diputada mataronina Alícia Romero formen part de la nova comissió executiva del PSC, escollida aquest cap de setmana al 14è congrés de la formació. Els dos mataronins, que ja formaven part de l’anterior executiva, encaren ara noves responsabilitats. Aquesta mateixa trobada, que va aplegar més de  mil delegats de totes les agrupacions de Catalunya, va servir per ratificar Miquel Iceta com a Primer Secretari dels socialistes.

Un total de 51 membres integren la nova executiva, de la que en segueixen  formant part l’alcalde David Bote, a la secretaria de Política Municipal, i la diputada mataronina Alícia Romero, com a responsable d’Universitats i Recerca.

D’altra banda, l’alcalde de Pineda de Mar i primer secretari de la Federació del Maresme, Xavier Amor, també continua sent membre de l’executiva del PSC, compartint adscripció a l’Àrea de Política Municipal amb l’alcalde Bote. Els dos alcaldes maresmencs formen part de la permanent, el que implica un pes important dins aquesta àrea.

El també mataroní Esteve Terradas formarà part del Consell Nacional del PSC, un òrgan de control de l’executiva, com a ex secretari d’organització del PSC de Catalunya.

Informa: C.Sánchez 

Tags: