Bote demana als mataronins "respecte, calma i seny" per a l'1 d'octubre

L’alcalde, el socialista David Bote, ha fet "una crida al respecte, la calma i el seny" davant dels fets que puguin produir-se pel referèndum de l’1 d’octubre. Bote s’ha adreçat als veïns de Mataró des del seu perfil públic de Facebook, tot recordant les vegades que li han demanat “diàleg i respecte” en uns moments que qualifica com a “excepcionals”.

Per això – diu- fa “una crida a la responsabilitat, l'empatia i el respecte per preservar la convivència”. I ho fa “per garantir un marc” que permeti al govern de Mataró “seguir donant resposta a les necessitats” de la ciutat, afegeix.

 De la mateixa manera, l’alcalde demana que es respecti la llibertat d’expressió a l’hora de “defensar les opinions polítiques”, perquè és un dret. Però prega que “tot transcorri en un àmbit de respecte i civisme”. En aquest sentit, demana a les autoritats competents que “tinguin mesura i proporcionalitat”.

Segons Bote, “passi el dia 1 d’octubre i les següents setmanes, tots continuarem i compartint feines, places i carrers, cultura, escoles i esports en definitivament compartim ciutadania a Mataró”.

L’alcalde acaba el seu post recordant que “convivència, pluralitat, reivindicació, llibertat i pau són ensenyes” de Mataró i demana que es tingui present. 

Informa: B.Doñate/ D.Bigorra