×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Bote confia en la responsabilitat de l'oposició per a tirar endavant el govern

L'alcalde de Mataró, David Bote, confia en la responsabilitat de l'oposició per a tirar en davant el govern en minoria. Després de la marxa del govern per part de CiU el passat dijous, Bote ha afirmat que des d'aleshores alguns partits ja li han assegurat que no deixaran d'actuar de manera responsable des de l'oposició tal i com ja han fet en els últims anys. En aquest sentit, el primer suport que busca el PSC és de cara a l'aprovasció de les ordenaces fiscals i el pressupostos per al 2018.

L'alcalde David Bote també ha afirmat que la moció de censura que vol promoure Convergència i Unió afebliria el govern de la ciutat i és molt complicada de portar a terme.

En la primera entrevista que concedeix després del trencament del pacte, aquest matí al programa 'El Mirador',  l'alcalde David Bote ha reconegut que no sap si la seva trucada l'1 d'octubre a la delegació del govern español va tenir a veure amb la NO arribada de Policia Nacional i Guàrdia Civil en col·legis electorals a la ciutat durant la celebraciió del referèndum.

Informa: O.Debat/ C.Salad

Tags: