×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Antifrau no veu responsabilitat penal en el cas de l'edifici El Rengle

El cas del Rengle queda arxivat en la seva via penal. L'Oficina Antifrau ho ha tancat després d'arribar a la conclusió que no hi ha cap delicte de malversació de fons públics ni conflicte d'interessos. L'alcalde David Bote ha comparegut avui davant la premsa per transmetre el que considera és una molt bona notícia per la ciutat. Abans ho ha comunicat a la resta de grups de l'oposició en una sessió informativa

Per la seva part, però, l'Ajuntament no sap si recuperarà els diners de suposat sobrecost, més d'un milió 700 mil euros. Ara per ara la via judicial administrativa continua endavant i el govern ha afirmat avui que la demanda ha estat acceptada a tràmit però que no els consta cap novetat.

Pel que fa a la factura del Rengle aquest 2019 es pagaran les últimes factures d'un edifici que ha tingut un cost de prop de 24 milions d'euros. Inaugurat el 2010, l'edifici del Rengle compta amb una superfície total de 30 mil metres quadrats que es distribueixen en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani.

 

Informa: O.Debat