Anna Brun encapçalarà la llista de Primàries Mataró

La psicòloga Anna Brun encapçalarà la candidatura de Primàries Mataró a les properes municipals. Brun, va ser la candidata més votada en el procés participatiu que es va fer aquest passat dissabte amb un total de 240 vots. Segon va quedar l'informàtic i enginyer de dades Marc Planagumà amb 229 vots, tercer va ser l'investigador i professor d'universitat Joan Codina, amb 223 i finalment en quarta i cinquena posició van quedar el traumatòleg Carles Forns i la periodista Gisela Pérez, respectivament. Tots ells formaran part de la llista ocupant aquesta mateixa posició. Segons Anna Brun el fet d'encapçalar la candidatura representa un "repte i una gran responsabilitat". Afirma que la voluntat de Primàries no és competir amb la resta de partits independentistes, sinó que la intenció és sumar.

Un cop definida la llista, ara el proper pas serà reunir-se i començar a treballar en el programa electoral. Al igual que tot el procés, pretenen fer-lo amb la col·laboració i implicació directa de tots aquells que han sigut votants, així com de la resta de mataronins i mataronines que s'hi vulguin afegir. La voluntat és poder fer una proposta transversal diversa en la que s'hi sentin representades el màxim nombre de sensibilitats possibles.

En total van participar en les votacions 439 electors dels 1040 inscrits, el que representa una participació del 42%. Cadascun d'ells va poder triar a 9 candidats dels 23 que conformaven la llista. Les votacions es podien fer, o bé telemàticament, o de forma presencial al Casal de les Esmandies o a la seu de la ANC.

Informa: A.Gual