Allau de reaccions a la mort del regidor Joan Vinzo

El seu decés s'ha donat a conèixer a través dels comptes oficials de l'Ajuntament de Mataró, on també es trasllada el condol a la família, amics i companys. L'alcalde David Bote ha anunciat a través de les xarxes socials que ha decretat dos dies de dol per la mort del regidor Vinzo. També ha excusat la seva presència de tots els actes als que havia d'assistir aquest cap de setmana. 

Els diversos grups municipals amb representació a l'ajuntament i també els seus responsables o membres han lamentat la mort de Joan Vinzo i han posat en valor, no només la seva tasca de servei públic sinó també la seva vàlua personal.

Per la seva banda, des del Consell Comarcal del Maresme també s’han sumat a les mostres de condol. A més de regidor a l’Ajuntament de Mataró, Vinzo també era el vicepresident tercer del Consell Comarcal del Maresme. Des de l’administració comarcal s’ha anunciat que les banderes onejaran a mig pal a l’edifici i s’han suspès els actes previstos per aquest cap de setmana. 

Els ex alcaldes Manuel Mas, Joan Antoni Baron i Joan Mora també han fet sentir les seves veus a través de les xarxes per mostrar la seva tristesa per la marxa de Joan Vinzo. 

El condol també ha traspassat les fronteres mataronines i diverses personalitats de la política, en l'àmbit nacional, han volgut lamentar la pèrdua del regidor socialista. Els socialistes Joan Rangel o Núria Marín han estat alguns exemples. També han lamentat la mort del regidor des de grups municipals socialistes d'altres municipis, com Argentona o Sant Vicenç de Montalt.

Algunes entitats de la ciutat, especialment des dels àmbits de la salut, l'esport, tot i que no només, han lamentat també el traspàs de Vinzo.

El Consorci de Promoció Turística del Maresme, ha suspès l’acte de presentació de la tercera edició de la Gala Festivals Musicals del Maresme, per la mort de Joan Vinzo. El president de l’ens, Joaquim Arnó, s’ha sumat a les mostres de condol per la mort de Joan Vinzo.

La Junta del Patronat de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena també ha emès un comunicat on expressa el seu condol per la mort de qui ha estat el seu president. Destaquen que Vinzo ha liderat la institució des de la professionalitat i des de la defensa dels drets de les persones.

 

Informa: C.Sánchez

Tags: