"A algunes àrees del govern no hi ha autoritat ni direcció política adient"

Tot i que la relació amb algunes àrees del govern és positiva, el cap del grup municipal d'ERC-MES, Francesc Teixidó, afirma en l'entrevista de balanç de mig mandat que no han pogut col·laborar amb promoció econòmica i llicències, espai públic o seguretat

El grup municipal d'ERC-MES considera que "cal autoritat, direcció política i determinació" per afrontar els problemes de seguretat de Mataró. Així ho ha afirmat el cap de la formació, Francesc Teixidó, en l'entrevista de balanç de mandat feta per Mataró Audiovisual. Tot i que assegura que la seguretat és un tema que no els agrada tocar com a element polític, sí que consideren que no hi ha "aparentment autoritat". En aquest sentit expliquen que la mateixa sensació tenen amb regidories com la de promoció econòmica o llicències des d'on com a oposició no se'ls deixa ser propositius. Mentre que en projectes d'altres àrees, com el nou contracte de recollida de la brossa o la configuració de la programació de les noves santes la relació ha estat molt més fluida.

Durant l'entrevista, el cap del principal grup de l'oposició també ha destacat la necessitat de demanar una nova llei de barris, i ha afirmat que sempre estaran al costat de govern per reclamar mesures que vagin en aquesta direcció. En aquest sentit, segons Teixidó resoldre les situacions que es viuen a Rocafonda o Cerdanyola serien la màxima prioritat si els republicans governessin el consistori mataroní. En aquest sentit, tot i que veu amb bons ulls el Pla Integral de Rocafonda del qual se'n va donar compte al Ple del mes de juny, Teixidó creu que no defineix quin projecte o visió política hi ha pel barri ni que tots els mataronins se sentin seva la situació.

L'entrevista sencera es pot recuperar al servei a la carta de Mataró Audiovisual.

 

Informa: A.Gual/ S.Ruiz