Alícia Romero serà la Portaveu de PSC-Units al Parlament

La fins ara portaveu, Eva Granados, ha estat proposada per presidir el Parlament

Alicia Romero saludant Salvador Illa
Imatge: Twitter @aliciarll

La mataronina Alícia Romero repetirà com a Diputada pel Partit Socialista al Parlament de Catalunya, i en aquesta legislatura també ocuparà el càrrec de Portaveu del Grup Parlamentari PSC - Units per Avançar dins de la formació liderada per Salvador Illa.

Eva Granados, fins ara portaveu dels socialistes, ha estat proposada per presidir el Parlament. Els 33 diputats electes s'han trobat aquest dijous per primera vegada després del 14-F a la seu del partit. 

Alícia Romero, va entrar al Parlament de Catalunya l’any 2012 a la llista del Partit dels Socialistes encapçalada per Pere Navarro. Llavors anava de número 14 per Barcelona i a partir d’aquí ha anat escalant posicions dins el partit. 

Romero va ser regidora de l’Ajuntament de Mataró pels socialistes des del 1999 i fins al 2011 amb diferents responsabilitats: joventut, igualtat, esports i desenvolupament econòmic. Militant de la formació des del 1996, ara és també membre del Patronat de la Fundació Tecnocampus on exerceix de vicepresidenta.

Informa: O.Debat