Agressió després de la manifestació unionista a Mataró

Agressió després de la manifestació unionista a Mataró

Un cop finalitzada la manifestació unionista de dissabte a la tarda, un grup de persones que hi havien participat van increpar una parella a la zona de la Plaça de Cuba produint-se finalment una agressió al carrer Fray Luís de León, a l'alçada del Pati de Can Marchal.

Els agressors, un grup de 10 persones de les que 3 o 4 persones es van despendre, haurien exigit a un jove de 29 anys que cridés Viva España. Davant la seva negativa l'haurien colpejat a la cara. Uns veïns van poder gravar l'escena amb el mòbil. El jove va ser atès a urgències de l'Hospital de Mataró per ferides lleus. Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per esclarir el cas.

L'alcalde David Bote va condemnar l'agressió via Twitter. En una piulada va dir que ”condemno rotundament l’agressió d’aquesta tarda i qualsevol tipus de violència. El cas està en mas de @Mossos. El mateix va fer José Manuel López, cap del grup municipal del PP, que havia participat a la manifestació per la unitat d'Espanya. Al seu compte de twitter va dir “la violència jamás és justificable, condeno la agresión sufrida ayer por un jovent mataroní, espero que se les caiga el pelo a los agresores”.

Informa: Pep Andreu/ J.Masriera/ O. Debat