100 dies de govern a Mataró que volen ser un reflex del mandat

David Bote

El socialista David Bote ha fet balanç dels seus 100 primers dies al cap davant del seu segon mandat com a Alcalde de Mataró, d’ençà el passat 15 de juny que es va portar a terme l’acte de constitució del nou Ajuntament.

Bote entén que aquests primers 100 dies ja són un reflex del que el govern vol que sigui aquest mandat. Uns primers mesos on, amb les idees clares, l’Ajuntament ja ha tirat endavant propostes com el Pla Estratègic del Port, el Parc d’Economia Circular o el trasllat de la Nacional II per a convertir-lo en una via per als vianants.

Sota tres premisses com la cohesió social, la ocupació de qualitat i la promoció de ciutat, David Bote ha defensat que treballen des del primer dia per una ciutat on millori la neteja i també la seguretat i la mateixa percepció d’aquesta.

Un altre dels punts forts del govern mataroní és donar continuïtat als projectes engegats en l’anterior mandat. Segons Bote, més d’una quarantena on destaca per exemple l’Espai Mataró que s’ubicarà a Can Xammar. Un nou concepte d’Oficina d’Atenció al ciutadà que  ofereixi un servei més integral

Recordem que la llista del PSC a Mataró encapçalada per David Bote, va tornar a guanyar les eleccions el passat 26 de maig, aquest cop amb una majoria còmode de 13 regidors, que van conformar govern amb els 2 regidors d’En Comú Podem per obtenir-ne 15 i, així, la majoria absoluta.

Informa: O.Debat