×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

“Un futur per a Mataró”, el pacte entre el PSC i ECPM

El Partit dels Socialistes i En Comú Podem Mataró signen el pacte poques hores abans del Ple de Constitució de l’Ajuntament. Els dos líders de les formacions, David Bote i Sergi Morales, han comparegut davant la premsa per explicar l’acord que han batejat sota el nom “Un futur per a Mataró”. Bote ha remarcat que aquesta aliança formarà un “govern municipal fort, transparent, lleial, obert i dialogant”, un govern que, ha dit, “permetrà per treballar per Mataró amb estabilitat i projecció de futur” a través de “la participació ciutadana i “el compromís ètic”. Bote ha remarcat que és el resultat d’un "govern d’esquerres, catalanista, ecologista i feminista".

Tots dos representants han estat acompanyats dels seus companys de partit que han entrat a l’Ajuntament. Bote amb els 12 regidors socialistes i Morales amb Sarai Martínez. Aquest últim, Morales, també s’ha dirigit a la premsa i s’ha mostrat taxatiu quan ha assegurat que es pot celebrar que aquesta propera legislatura l’Ajuntament és “lliure de partits xenòfobs i radicals” i que, precisament això, facilitaria “poder treballar amb major estabilitat per a la ciutat”. En aquesta compareixença no s’ha volgut mencionar com estan repartides les carteres entre regidors i han assegurat que ho confirmaran en els propers dies.

Totes dues formacions han remarcat la importància d’oferir a la resta de grups municipals el fet de treballar pel consens, el pacte i la col·laboració en interès, han dit, de Mataró i dels mataronins. A més, es crearà una comissió de seguiment del pacte amb tres membres per cada formació.

M.Gómez / O.Debat / P.Andreu