“L’estesa de teles grogues va ser cívica i es va aconseguir evitar confrontacions”

Juan Carlos Jerez,regidor de Serveis Centrals, Seguretat i bon Govern
“L’estesa de teles grogues va ser cívica i es va aconseguir evitar confrontacions”

Juan Carlos Jerez, regidor de Serveis Centrals, Seguretat i bon Govern, ha afirmat aquest matí, al programa d'aquesta casa El Mirador, que l'acció d'ahir, derivada del a convocatòria de la Plantada de Creus a la platja, es va fer de tal manera que no va entrar en conflicte amb la resta d'usuaris de l'espai. En aquest sentit ha afirmat, que l'acció es va portar a terme de forma cívica i que per tant, l'objectiu d'evitar una situació com la de la setmana passada a Canet és va aconseguir. Respecte a l'acta aixecada per la Policia Local, ha afirmat, que es va fer ja que no constava cap autorització per portar a terme l'acció. Tot i així, i tenint en compte l'ús que es va fer finalment de l'espai, s'haurà de veure si aquesta acta avança o tant sols es queda com un document administratiu que serveixi per donar constància del fet.

Per la seva banda, segons Anna Brun, qui aquest diumenge actuava com a portaveu del grup organitzador, s'havia presentat la notificació pertinent a Mossos d'Esquadra, que seria l'autoritat competent en aquest cas.

 

Par de l’oposició reacciona a l’acció d’ahir a la platja

Alguns parits a l'oposició han mostrat ja públicament les seves reaccions. CiU ha donat a conèixer la pregunta que fa al govern en relació als escorcolls a cotxes que es van produir. En aquest sentit, des del grup municipal volen saber sota quina base jurídica es van fer aquests escorcolls i si va ser l'alcalde qui va donar la ordre.

Per la seva banda des de NNGG del Partit Popular han fet arribar un comunicat en el que demanen la dimissió de l’alcalde David Bote i una explicació de perquè no es va impedir la plantada de creus.

Des de Plataforma per Catalunya han anunciat la seva intenció d'interposar una denúncia per via administrativa contra els promotors de l'acte.

Informa: A.Gual