“L’Ajuntament va complir les seves obligacions amb El Corte Inglés i va desmuntar la nau”

Núria Moreno, regidora d'Urbanisme

La regidora d’Urbanisme Núria Moreno ha assegurat que l’Ajuntament va complir amb les seves obligacions amb el Corte Inglés en el moment de la venda del solar perquè el Pla de Millora Urbana contemplava el desmuntatge i el trasllat de la nau de Can Fàbregas.  Ha estat la resposta davant la possible reclamació per part de l’operador comercial dels 27 milions d’euros que va pagar pel solar, tenint en compte que el contracte estava condicionat a que l’espai s’entregués totalment buit. Núria Moreno ha explicat que a hores d’ara no es pot assegurar que la Nau es torni a muntar al seu espai original, tenint en compte que es pot donar compliment a la sentència de diverses maneres.

Unes paraules que la regidora ha pronunciat durant l’entrevista al Mataró al Dia en la que també ha parlat sobre el nou projecte de la Ronda Barceló, la nova estació de Rodalies i el traspàs de la Nacional 2. Pel que fa a la nova estació ha assenyalat que es tracta d’una obra de gran magnitud i que per tant no serà una realitat d’avui per demà però que ara per ara compten amb la complicitat d’ADIF. Sobre el traspàs de la Nacional 2, Moreno ha detallat que hi ha un acord pel que fa al canvi de titularitat però que s’està acabant de concretar amb quina inversió s’acompanyarà.

I tonant a Can Fàbregas, Núria Moreno ha detallat, sobre l’estat de les peces de l’antiga farinera, que es troben emmagatzemades a Vallveric, que l’Ajuntament disposa d’un informe que verifica que es troben “en l’estat per reconstruir la nau”.

Informa: C.Sánchez