Meteomar estrena una pàgina web pionera a nivell mundial

El Servei Meteorològic del Consell Comarcal del Maresme estrena pàgina web i una aplicació per a telèfons mòbils mETEOMAR-ccm. Es tracta d’un portal i un aplicatiu que mostren amb detall la informació meteorològica per municipis del Maresme, també del conjunt de la comarca i de tot Catalunya. A més, s’ofereix un apartat per a usuaris “premium” que permet fins i tot connexió directa amb el meteoròleg dels Consell Comarcal per traslladar-li consultes personalitzades a través d’un xat. Una iniciativa pionera a nivell mundial, segons ha apuntat el meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme, Quim Serra.

La web de Meteomar ofereix una sèrie de serveis que permeten als usuaris gestionar un ampli ventall de temes relacionats amb la meteorologia i que van de la visualització de dades en temps real fins a la informació directe de les tretze estacions meteorològiques repartides pel territori comarcal. També facilita la possibilitat de rebre alertes de les situacions meteorològiques de risc que poden afectar al Maresme en el moment que entren en vigor.

Per ser usuari “premium” de la nova pàgina de Meteomar, el Servei Meteorològic del Maresme, cal introduir el nom i cognom, el correu electrònic i el telèfon.

 

Informa: C.Sánchez