Jerez: “Mataró Ràdio fa ciutat perquè tothom s’hi pot sentir reflectit”

El Dia Mundial de la Ràdio ha arribat a Mataró Audiovisual amb una programació especial de Mataró Ràdio. El magazine matinal El Mirador s’ha fet íntegrament des del Mercat de la Plaça de Cuba i s’ha dedicat a diversos aspectes de la ràdio com a mitjà de comunicació. Ha comptat amb periodistes i locutors de ràdio que participen habitualment en tertúlies i entrevistes i s’ha emès en directe per televisió també de 10h a 12h. Durant el programa s’ha entrevistat a la gerent de Mataró Audiovisual, Mei Ros i al president del mitjà, Juan Carlos Jerez. Aquest últim ha destacat que la ràdio és un vincle per la ciutat per conèixer tota la informació de proximitat a través de la pluralitat, la diversitat i la participació.

La gerent de Mataró Audiovisual ha remarcat la importància de l’ampliació de l’àmbit territorial en què es transmet la informació a través de la ràdio. De fet, gràcies a Internet Mataró Ràdio s’escolta més enllà de la comarca.

Prop d’una trenta de persones formen part de l’equip de Mataró Audiovisual. Ho assegura la gerent del mitjà que explica que la integració de ràdio i televisió que va suposar el naixement de Mataró Audiovisual, ha obert el ventall de canals garantint i conservant  la informació de proximitat.

A la tarda el magazine Ona Maresme presentat per Laura Cera també s’ha pogut veure per televisió, a més d’escoltar-se per ràdio. Des de les 15h i fins a les 18h s’ha fet el programa des de set municipis diferents del Maresme ensenyant com són interiorment les diferents emissores.

M.Gómez