El TecnoCampus dedica el Dia Mundial de la Televisió a les sèries

Coincidint amb el Dia Mundial de la Televisió, s’ha organitzat per quarta vegada una jornada de reflexió del món audiovisual al Tecnocampus Mataró Maresme. En aquesta ocasió s’ha volgut posar sobre la taula “la revolució de les sèries” televisives. Així, actors, directors, crítics televisius, escriptors i professors universitaris han convergit en la transformació del relat audiovisual que han suposat les sèries o el model de negoci que generen. 

Entre el públic, molts estudiants del Grau de Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus que s’han interessat molt pel nou consum de les sèries televisives, les possibilitats i el nou paradigma de les plataformes que les ofereixen i sobretot, l’esperança positiva de trobar feina en aquest sector. 

L’actor mataroní Marcos Franz ha fet el discurs d’obertura de la jornada i entre els ponents de les dues taules rodones n’ha destacat Eduard Cortés, director de la sèrie de TV3 Merlí, Jordi Balló, crític televisiu de La Vanguardia o Joan Foguet, cap de comunicació de La Xarxa.

 

Informa: M. Gómez i A. Navarro