Mataró se situa per sota de la mitjana de Catalunya en consum d'aigua

Fotografia: Aigües de Mataró

Aquest 2017 s'ha tancat a la ciutat amb un consum mitjà de 93.9 litres per persona i dia, una xifra més baixa respecte de la mitjana de la resta de municipis catalans. Unes dades que ha donat en una entrevista al Mataró al Dia la directora de l'àrea de clients i comunicació, Núria Montserrat. A més ha assegurat que aquestes bones xifres es poden atribuir al consum dels usuaris, a la tarifa i a la feina que fa l'ajuntament de Mataró.

El pressupost d'aquest 2018 contempla la construcció d'un dipòsit d'aigua al Parc dels Garrofers que ha de servir per donar garanties de subministrament a la ciutat en cas d'emergència. Un dipòsit que representa una de les inversions més importants en el capítol d'infraestructures, i que tindrà un cost de més de 7 milions d'euros.

Pel que fa a la tarifa de l'aigua, AMSA manté el seu compromís per congelar-la, tot i que l'Agència Catalana de l'Aigua ha aprovat aquest 2017 l'increment de les tarifes en gairebé un 12 per cent, que es reflectiria a la factura dels usuaris en un euro cada mes.

 

Informa: C.Sánchez