Mataró publica una guia amb la informació que han de conèixer PIMES i autònoms

L'Ajuntament i el Tecnocampus han unit esforços per facilitar la tasca de les empreses i autònoms, part essencial del motor econòmic de la ciutat, perquè coneguin les mesures econòmqiues i sociolaborals que les diferents administracions han posat en marxa per ajudar-los.

Un text que unifica les mesures d'ajuts i prestacions per a activitats suspeses o amb reducció de facturació. S'especifiquen les facilitats tributàries, com l'ajornament del pagament d'impostos i altres mesures fiscals impulsades des del consistori mataroní. També s'hi troben línies de finançament i qüestions relacionades amb els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació on s'explica qui el pot sol·licitar, els procediments a fer i els terminis.

L'Ajuntament ha informat que la guia s'actualitzarà cada dia i que també es dedica un apartat per a autònoms que compten amb ajuts a fons perdut. També es contemplen altres bonificacions pel que fa a energia: cànon de l'aigua, subministrament elèctric i una moratòria en la hipoteca de l'habitatge.

 

Informa: M.Rodríguez