Mataró presenta la seva oferta turística a FITUR

foto: mataro.cat

Mataró presenta, entre el 17 i el 21 de gener, la seva oferta turística a FITUR 2018. Una fira internacional que se celebra a Madrid i que va adreçada sobretot els professionals i agents del sector turístic. L’oferta turística de la ciutat, conjuntament amb la d’altres destinacions, s’inclou en les propostes que presenta Turisme de la Diputació de Barcelona sota el lema “Barcelona es mucho más” i dins la marca Costa Barcelona.

L’Ajuntament de Mataró assisteix a aquesta nova edició de Fitur amb l’objectiu divulgar els principals esdeveniments que tenen lloc durant l’any (Les Santes, la Setmana Santa, la fira ferroviària Mataró Tren, el Festival Internacional d’Orgue...), així com també el front marítim i l’oferta cultural, gastronòmica i patrimonial de la ciutat.

Fitur, que arriba a la 38a edició, és una de les cites clàssiques del món del turisme i punt de trobada d’institucions, empreses i professionals del sector. Hi participen més de 10.000 empreses i entitats expositores de 165 països i territoris i està previst que rebi la visita de prop de 125.000 professionals de la indústria turística internacional.