Més places d'aparcament disponibles a prop de l'Hospital de Mataró

El nou espai d'aparcament de les antigues pistes de del carrer Galícia, ja es troba en funcionament. L'espai compta amb un total de 315 places d'estacionament gratuit, que ha  d'ajudar a resoldre el problema d'aparcament de la zona i donar servei sobretot, als usuaris de l'Hospital de Mataró. 

El projecte va néixer a partir d'una proposta presentada pel grup municipal del PP, que sol•licitava l'adequació de les antigues pistes de conduir en un aparcament gratuït. La intenció de la proposta era afavorir als usuaris de la zona, ja siguin dels centres esportius, com el Camp Municipal d'Hoquei o els qui visiten l'Hospital.

El pla va comptar amb un pressupost d'aproximadament 65.000 euros. Per a la seva execució es va haver d'enderrocar les edificacions ja existents del terreny, com la rampa, la caseta d'entrada i cobertes. També es va procedir a pavimentar l'interior i reemplaçar els trams de la calçada que estaven en mal estat. A més l'aparcament compta amb una porta d'accés per a vianants a l'altura de la parada d'autobús davant de l'Hospital.