L'oposició pressiona i l'Ajuntament afirma que el Pla d'Oci Nocturn està més a prop

El nou pla d’oci nocturn hauria d’estar llest al llarg d’aquest 2018. Així ho afirmava, l’alcalde de la ciutat, David Bote, que reconeixia que s’estan trobant amb més problemes dels que s’esperaven per elaborar el document. Per ara, l’Ajuntament ha portat a terme un anàlisi transversal previ, per valorar la situació i les possibles accions, i a partir d’aquí s’haurà d’acabar de definir aquest pla d’oci.

La necessitat d’aquest pla d’oci nocturn va aparèixer arran del cas The Bot, l’establiment que ara fa un any va oferir un show pornogràfic en presencia de menors.

Després d’un any la oposició pressiona perquè el govern concreti la proposta definitiva. En aquest sentit es pronunciaven des del grup municipal de CiU a través d’un comunicat, en el que es demanaven explicacions sobre les mesures preses des del govern, en relació a la gestió de l’oci nocturn. També demanen conèixer els resultats de l’estudi encarregat al Servei de Mobilitat sobre la zona d’oci de Pla d’en Boet i si s’ha fet alguna acció per revisar l’ordenança de civisme.

 

Informació: A.Gual/ S.Ruiz