Les obres del dipòsit de la Ronda Bellavista encaren la recta final

A mitjans del mes de març està previst que finalitzin les obres del tram de la Ronda Josep Tarradellas relatives al dipòsit d’aigua de la Ronda Bellavista. Actualment aquest vial està tallat entre el carrer Sant Joan Bosco i la Plaça Camí de Traià. La setmana vinent també es preveu que s’acabin les obres al carrer Bobinadora, sota el pont de encreuament de la C-31D, on ara mateix hi ha pas alternatiu. D’aquesta manera, s’acabaran les principals afectacions de mobilitat que està comportant la construcció del Dipòsit de la Ronda Bellavista. Aquest últim vial, la Ronda Bellavista, tot i que no té l’asfalt definitiu, està formigonat i obert al trànsit.

Amb la finalització d’aquests treballs començarà la urbanització del Parc que ha de cobrir el dipòsit. La previsió és que tant el dipòsit com el parc estiguin acabats aquest mes de juliol.

Unes obres, que s’havien d’estar finalitzades el gener del 2019, però que han patit diverses afectacions que han provocat que s’endarrereixin més d’un any. D’entrada, un problema amb la licitació de les obres de reurbanització dels entorns del dipòsit va fer que s’hagués de repetir la licitació i els treballs s’endarrerissin tres mesos.

A més, segons l’alcalde, David Bote, durant les obres es van trobar amb diversos imprevistos, com una roca que es va haver de trencar picant i no amb explosius o canvis de planejament de la zona. Aquests imprevistos són els que han provocat retards en el projecte.

Quan es posi en funcionament, el dipòsit de la Ronda Bellavista tindrà capacitat per emmagatzemar 7 mil metres cúbics d’aigua que han de permetre millorar i reforçar el subministrament de la zona i també de les zones industrials del Pla d’en Boet i Camí del Mig.

 

Informa: S.Ruiz