Les línies Exprés de Mataró no desapareixeran del centre de Barcelona

A partir del mes de gener i mentre durin les obres d’adequació de Ronda Universitat, tindran Plaça Catalunya com a terminal. Quan finalitzin els treballs tornaran a Ronda Universitat

Els autobusos Exprés que connecten Mataró amb Barcelona seguiran tenint Ronda Universitat com a parada d’inici i final un cop acabin les obres d’adequació d’aquest vial. Mentre durin les obres, la parada es mourà a Plaça Catalunya. Així ho ha assegurat en roda de premsa la regidora de mobilitat de Barcelona Rosa Alarcón. De fet les línies e11.1 i e11.2 de Mataró seran dues de les quatre que es mantindran Ronda Universitat com a terminal,  juntament amb les línies Exprés de Castelldefels. Les onze restants que a hores d’ara tenen aquest vial com a parada d’inici i final es repartiran per altres punts de la ciutat. Tres de les línies afectades seran la C3, C4 i C6 que connecten Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Cabrils amb la capital catalana.

Les obres que s’estan duent a terme a Ronda Universitat impliquen una reducció de dos dels carrils que té el vial. Uns treballs que segons Alarcón afectaran a partir de principis de gener la zona que actualment fa les funcions d’estació d’autocars.

 

Informa: S.Ruiz