Les autoescoles de Mataró reprenen l'activitat

Les autoescoles de Mataró han tornat a impartir classes teòriques i pràctiques des d'aquest dilluns, amb l'entrada a la fase 2. Sandra Santos, directora de l'autoescola Hoy-Voy Mataró, ha dit que els exàmens es reprendran a partir de la setmana que ve amb una prova extraordinària de teòrica, pensada per aquells alumnes que es van quedar sense poder examinar-se just abans del confinament. Entre finals de juny i principis de juliol es preveu que el calendari torni a ser l'habitual amb la novetat que ara els joves també podran fer exàmens durant el mes d'agost, quan abans es feien vacances.

La tornada a aquesta nova normalitat, però, no s'entén ja sense les mesures de protecció i higiene. L'autoescola Hoy-Voy ha proveït el centre amb gels hidroalcohòlics, mascaretes, guants i pantalles, tant per l'escola com pels vehicles, per evitar el contacte directe entre el personal i l'alumnat. A més a més es pren la temperatura a tots els nois i noies abans de començar les classes. Santos ha explicat que aquesta aturada en sec de l'activitat ha fet que molts joves que ja podrien tenir el carnet de conduir des del mes de març ara encara hagin de tornar a agafar pràctica. Tot i això, creu no els resultarà complicat.

Per compensar aquests mesos d'inactivitat, l'autoescola Hoy-Voy ha ampliat el contracte 3 mesos als seus alumnes i ara, tot i la reducció de la capacitat de les aules, atenen a tots els joves matriculats sense deixar-ne cap en espera.

Informa: J.Peñaranda