La torxa dels Special Olympics arribarà a Mataró

Aquestes imatges, de fa dos anys al port de Barcelona, es repetiran dilluns a les sis de la tarda però al port de Mataró. La capital maresmenca rebrà la flama dels Special Olympics en un recorregut que acabarà a l'Ajuntament.

Aquesta arribada l'organitzen, a banda de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Special Olympics i ACELL, l'Escola de Vela Mataró i els tres clubs que seran a la competició, el Club FEM, Fedamar i el Club Futbol Sala Ciutat de Mataró d’esport adaptat. La ciutat es veura representada a aquests Jocs per 62 esportistes.

Des de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel•lectual – ACELL, també es va voler destacar la importància del pas de la torxa i van evidenciar les converses que hi ha entre les dues parts perquè Mataró, en un futur, pugui acollir una edició. Els Jocs Special Olympics es faran entre La Seu d’Urgell i Andorra la Vella i se celebren del 4 al 7 d’octubre amb la confirmació de més d’un miler d’esportistes de 15 països diferents. Els esportistes practicaran un total de 14 disciplines esportives.