La Fundació Maresme encara un procés per reconfigurar l'estructura de l'entitat

La Fundació Maresme ha engegat a principis d’aquest any un procés per crear un nou marc estratègic que reconfiguri l’estructura de l’entitat. Tal com ha avançat el director gerent de la Fundació, Albert Vidal, al Mataró al Dia, la voluntat és repensar què és la Fundació Maresme i cap on vol anar en els propers 4 anys. Un procés que s’està tirant endavant de manera participativa, escoltant tots els actors que tenen relació amb l’entitat. La idea és posar sobre la taula quines qüestions són prioritàries per abordar d’aquí al 2022.

Pel que fa al finançament de la Fundació Maresme, Albert Vidal afirma que l’aplicació de l’article 155 no els ha afectat. De tota manera apunta que ha estat qüestió de sort perquè és coneixedor d’entitats de característiques similars que no reben la subvenció que els pertoca com a conseqüència d’aquesta normativa aplicada pel govern de l’estat.

Un dels principals reptes de la Fundació és apropar les persones amb discapacitat a la comunitat per aconseguir integrar aquest col·lectiu.

Informa: C.Sánchez