La Fira de Nadal tanca les seves portes

La Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal de Mataró tanca avui les seves portes. Una cita que un any més ha estat ineludible per a mataronins i visitants, així ho ha demostrat el bon nivell de vendes dels paradistes. Alguns d'ells això si, asseguren que els dies de pluja els han acabat penalitzant però que la Fireta continua sent un imprescindible en aquestes dates. 

La de Mataró és la segona fira de Nadal més important de Catalunya tant pel seu emplaçament com per la qualitat dels seus productes. A les seves parades hi podem trobar una oferta diversa: des de figuretes de pessebre d'arreu del món, ornaments per a l'arbre o la casa, plantes, arbres de Nadal, torrons i neules o tions. També s'hi ha pogut veure algunes novetats curioses, com uns ornaments de fusta per als arbres de Nadal amb la silueta d'en Robafaves, la Geganta, la Momerota i l'Àliga.

Alguns dels visitants a la Fireta de Nadal opten per afegir alguna figureta cada any al seu pessebre i d'altres fins i tot el renoven de cap a peus. Tot i que a les diverses parades s'hi poden trobar autèntiques filigranes, les figures que es venen més son les dedicades als més petits.

Informa: C.Sánchez/J.Peñaranda