Jordi Marquès: "Intentarem ampliar la massa social i fer-la més permanent"

El nou president dels Capgrossos de Mataró, Jordi Marquès, es marca com a principal objectiu ampliar massa social i mantenir el nombre d’efectius. Així ho ha assegurat a l’espai d’entrevista del Mataró al Dia després d’haver estat escollit per unanimitat a l’assemblea anual, que s’ha celebrat aquest mes de febrer. Marquès va detallar que hi ha voluntaris que participen esporàdicament en algunes actuacions i que cal consolidar aquesta massa social. L’estratègia que plantegen és crear llaços amb altres entitats de la ciutat per explicar el fet casteller i que això cridi a noves incorporacions.

Aquest 2018 és any de Concurs de Castells a Tarragona. Els Capgrossos hi arriben havent assolit, aquesta darrera temporada, la millor actuació de la seva historia. Un fet que per Jordi Marquès pot ser un reclam per aconseguir més efectius de cara al concurs de Tarragona.

Aquesta setmana, des de dimarts dia 13, els Capgrossos han recuperat el ritme habitual d’assajos. Com és habitual divendres hi ha previst assaig de canalla i a continuació l'assaig general.

 

Informa: M.Gómez