Eurovisió, a Mataró Ràdio de la mà d'El Pregoner

El programa de Mataró Ràdio ‘El Pregoner’ ofereix un especial aquest dissabte amb motiu del Festival de la Cançó d’Eurovisió, que tindrà lloc a partir de les nou del vespre a Lisboa. L’equip habitual del programa mataroní, encapçalat pel periodista Francesc Andrés, seguirà la gala a partir de les deu de la nit amb connexions en directe amb la capital portuguesa, de la mà de Pedro Pereira, i també amb les sales de cinema de Mataró Parc, que emeten el certamen, des d’on Albert Cocera seguirà el festival i interactuarà amb totes aquelles persones que s’apropin fins al centre comercial a veure’l.

Als estudis de Mataró Audiovisual, amb Jose Pirt al control tècnic, el protagonisme serà per les actuacions i les votacions, però també hi haurà temps per repassar anècdotes eurovisives i fer un cop d’ull a l’última hora de les xarxes socials.

El programa, batejat com a ‘Pregovisió’, es podrà seguir també en streaming a través de la seva pàgina de Facebook. Completen l’equip Judit Peñaranda, Edgar Manchado, Irina Mora, Laura Fernández, Berta Martínez, Martí Francàs, Eric Andrés i Laura Cera.