Xavier Peral posa un parèntesis com a jugador del Centre Natació Mataró de tennis taula

Xavier Peral no seguirà vinculat a la secció de tennis taula del Centre Natació Mataró. 

Fa una setmana ho feia oficial a través d’un comunicat per les Xarxes Socials. Un comunicat on té paraules cap a Flora Khasanova que ha estat la seva entrenadora i qui va creure en les possibilitats de Peral des d’un inici. I també un record pels seus dos companys de generació, Yordi Jason Ramos i Toni Prados. Unes bones paraules que també fa arribar a les directives del club, a l’actual i a les passades, personalitzant amb l’expresident Josep Masriera i l’actual director esportiu Joan Masriera. Peral explica que la decisió ha estat meditada, complicada i dolorosa.

El jugador franquícia de l’entitat les darreres temporades ha decidit fer un canvi d’aires i provar una nova experiència en un equip de la divisió d’honor i amb aspiracions a poder aconseguir l’ascens a la superdivisió masculina. Peral lligat al club des dels 6 anys, amb 26 vol fer un pas més i s’incorporarà a l’equip madrileny del Parla.

Però com ha fet els darrers anys també jugarà amb altres equips. França i Holanda també podran gaudir del bon joc del mataroní.

A Peral li ha quedat l’espina clavada de les darreres temporades on no ha pogut aconseguir un ascens a la màxima categoria. Aquesta darrera temporada, però, després d’un mal inici l’equip va reaccionar i va aconseguir deixar les darreres places.