Voleibol. Dur inici per l'UEC LG Mataró

Derrota per 0 a 3 del UEC LG Mataró en la seva estrena a primera divisió estatal de voleibol femení. Poques opcions va tenir dissabte l’equip mataroní davant un CN Sabadell, que va ser clarament superior i que sempre va anar per davant en el marcador.
Les locals van tenir moltes dificultats per superar el bloqueig i la defensa de les jugadores del Sabadell, que en canvi podien contraatacar i puntuar amb relativa comoditat.
Els tres sets van ser pràcticament calcats, les visitants ràpidament per davant en el marcador i les jugadores del Mataró que es mostraven incapaces de reduir les distàncies. El Sabadell, un equip amb molta més experiència i amb aspiracions ben diferents del Mataró, va ser superior en pràcticament tots els aspectes del joc.
L’UEC LG Mataró, necessitarà encara força temps per acabar d’ajustar totes les incorporacions, i és que com assegura Correa el seu és un equip pràcticament nou. La propera setmana el Mataró es desplaça al camp del Sant Cugat, i en quinze dies rep al Barça, en un calendari molt difícil en aquestes primeres jornades.

Informa: JM.Spà/ E.Andrés