Victòria amb llums i ombres

Així defineix Dani Ballart el triomf per 19 a 8 de l'Assolim CN Mataró contra el CN Catalunya

L'Assolim Mataró guanyava ahir a la nit el seu partit amb el Catalunya per un marcador contundent de 19 a 8. Amb un parcial inicial de 6 a 2, amb 5 gols de Rita Keszthelyi. I amb un parcial final de 7 a 2. Però la valoració que en fa el tècnic, Dani Ballart, no és pas del tot positiva.

Dani Ballart, entrenador Assolim CN Mataró. Llums i ombres, no massa content, la veritat. Passen coses, i avui no és un dia que pugui estar massa content"

Segurament Ballart quan fa aquestes declaracions no es fixa en el que ahir va sortir bé, i segurament apuntava certs desajustos, sobretot defensius que van permetre que ahir a la nit el Catalunya ajustés el marcador en determinats moments.
En els primers compassos, i amb un parcial de 0 a 4 que els deixava amb un 8 a 6 al descans.

Dani Ballart, entrenador Assolim CN Mataró. Al final és una qüestió de concrentració. I de saber el que ens ve a sobre. I desgraciadament hi ha algunes persones que no estan en el nivell que estem altres.

Sílvia Avegno i Simone van de Kraats amb 4 gols cadascuna van ser dues de les altres golejadores. Però la MVP (embipi) del duel era per Vivian Sevenich.

Un partit més i un entrenament més, com el d'aquest de demà a tres quarts d'una del migdia, davant l'Echeyde.

Dani Ballart, entrenador Assolim CN Mataró. Ens queden 3 partit smé si espero que aconseguim tenir totes el cap on toca.

El duel disputat aquest dijous al vespre era corresponent a la jornada 20, la del cap de setmana de la final a 4. Un duel que de fet va servir al tècnic per seguir fent proves de cara a la gran cita de la temporada.